Nieuw! De online zwangerschapscursus Yoga U & Baby

CACAO CEREMONIE

Nieuwe data voor 2023 volgen! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om ales eerste op de hoogte te zijn.

Cacao is het medicijn van het hart. Het wordt al duizenden jaren gebruikt als heilige drank om een diepere connectie met je lichaam te maken.
Cacao is een heel zacht maar toch krachtig plantmedicijn en staat erom bekend het hart te openen en te verzachten. Het brengt je terug naar een natuurlijke staat van voelen, uit het hoofd, en verbind je intuïtief met de aarde en jouw hart.

In de ceremonie gebruiken we raw cacao uit Bali die vol met goede voedingsstoffen voor je lichaam zit, zoals magnesium en antioxidanten.

Tijdens deze ceremonie verbinden we ons eerst met de cacao in een cirkel en vervolgens doen we een actieve meditatie. De meditatie bestaat uit vier verschillende fases die allemaal begeleid worden door muziek. De eerste fase is het schudden van het lichaam om zo alle ballast, onrust en spanning letterlijk van je af te schudden. De tweede fase is dans, dit doe je met je ogen dicht. De derde fase is meditatie in stilte (zittend of staand), navoelen wat de vorige fases je hebben gebracht. De laatste fase is Savasana.

Deze ceremonie is in principe geschikt voor iedereen. Ben je zwanger en wil je meedoen, overleg dan van tevoren even met Esther.

Kosten: 35 euro

Schrijf je direct in!