Nieuw! De online zwangerschapscursus Yoga U & Baby

ONE DAY NEW YEAR’S WOMEN RETREAT

Zaterdag 21 januari 2023

Op een prachtige locatie midden in de natuur in het centrum van Nederland (naast Hilversum) ligt de Moestuin van Jagtlust waar het one day retreat plaats vindt.

Dit one day retreat is voor iedereen die even op de pauze knop wil drukken. Uit het dagelijkse hectische leven wil stappen met alle to do lijstjes, werk, verplichtingen, gezinsactiviteiten etc. om echt weer verbinding te maken met jezelf. Ook als je nog nooit yoga hebt gedaan, een cacao ceremonie hebt bijgewoond of op retreat dag bent geweest ben je heel welkom! Deze dag is voor iedereen die er interesse in heeft.

Dit wil ik!
IMG_9550
PIC09702

Een dag helemaal voor jou

Om je te verbinden met jezelf en andere vrouwen. Een dag om terug te kijken op het jaar wat je achter je hebt gelaten maar vooral om vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Een dag om niet te hoeven zorgen en niets te hoeven doen.

PIC09806

Onderdelen

Ontspannen yoga, mooie meditaties, een verbonden cacao ceremonie, verdiepende schrijfopdrachten, veel creativiteit, heerlijke vegan lunch en gezonde snacks.

PIC09798

Plus extra’s voor thuis

En als bonus nog een fijne goodiebag mee naar huis vol mooie producten. Een herinnering aan deze dag en om selfcare toe te passen thuis. Geef jij jezelf deze mooie dag?

PROGRAMMA

9.30 - 10.00 uur Inloop met thee en lekkers

10.00 - 11.00 uur Cacao Ceremonie en kennismaking

11.00 - 12.00 uur Gentle flow yoga voor creativiteit & creatiekracht

12.00 - 13.00 uur Intention setting ceremonie

13.00 - 14.30 uur Heerlijke vegan lunch & tijd voor jezelf (voor bijvoorbeeld een wandeling door de mooie moestuin of het bos)

14.30 - 15.30 uur Creatieve sessie met meditatie en vision board

15.30 - 16.30 uur Sharing circle en yoga nidra

16.30 uur Afsluiting

Ik schrijf me in!

Cacao Ceremonie

Cacao wordt al duizenden jaren gebruikt als heilige drank om een diepere connectie met je lichaam te maken.
In de ceremonie gebruiken we rauwe cacao die vol met goede voedingsstoffen voor je lichaam zit zoals magnesium en antioxidanten . Rauwe cacao staat erom bekend het hart te openen en het lichaam te verzachten. Het geeft focus en verbind je met je creativiteit.

Gentle Flow Yoga

Bewegen op het ritme van de ademhaling in rustige en vloeiende bewegingen. Het element water in de flow verbind je met je vrouwelijkheid, creativiteit en creatiekracht. Wat wil jij het komende jaar tot uiting laten komen? Ook als je nog nooit yoga hebt gedaan of een blessure hebt kun je deze les goed meedoen.

Intentions Setting Ceremonie & Creatieve middag

We kijken terug op het jaar 2022 met mooie schrijfopdrachten en laten dit jaar dan achter ons door middel van dynamische meditatie. Met een open blik kijken we naar 2023. Wat wil je dit jaar bereiken, waar wil je je op richten? Door middel van meditatie en schrijfopdrachten krijg je helder wat je intenties zijn voor het nieuwe jaar.

Na een heerlijke lunch en frisse buitenlucht buiten is het tijd om je intenties om te zetten in beeld. We gaan jouw intenties voor 2023 visueel maken. Door je wensen visueel te maken, werkt het krachtig in het manifesteren van je intenties. Een vision board laat jouw toekomst zien. Je bent je aan het focussen op wat er is, ook al ligt het eigenlijk nog in de toekomst.

Yoga Nidra

We sluiten de dag af met een heerlijke ontspannen Yoga Nidra. Yoga Nidra wordt ook wel ‘slaap yoga’ genoemd. Je ligt hier lekker op je yoga mat en hoeft helemaal niets te doen. Door middel van verschillende meditatie technieken kom je helemaal tot rust en kun je opgeladen weer naar huis toe. We sluiten de dag af met het delen van onze inzichten van de dag.

a

LOCATIE

In ’s-Graveland ligt een tot voor kort vergeten moestuin met monumentale kassen, een veldschuur en orangerie. Ze maken deel uit van het historisch landgoed Jagtlust en nu in eigendom is van Natuurmonumenten. Een prachtige plek met een fijne binnenruimte en voldoende groen en grond om bij lekker weer naar buiten te gaan.
Het adres is Leeuwenlaan 22, ’s-Graveland. De locatie is zowel met de auto als het OV heel goed bereikbaar.

WIL JIJ

  • Een ontspannen dag voor jezelf
  • Echte verbinding maken met wie jij in de kern bent en wat je verlangt
  • Je intenties voor het nieuwe jaar heel concreet maken
  • Je verbinden met je creativiteit
  • Een goedgevulde dag met gezellige andere vrouwen om je heen
  • Een goodiebag vol fijne items voor meer selfcare en ontspanning in het dagelijks leven
  • Een dag waar je helemaal jezelf kunt zijn
  • Een dag die je de misschien wel de rest van je leven blijft herinneren

Tot 15 december boek je jouw ticket voor de early bird prijs van 139,90 euro. Er zijn 6 early bird tikcets beschikbaar. Hierna betaal je 159,90 euro voor deze waardevolle dag.

Count me in!
RIW_20210415_022

OVER ESTHER

team image

Esther

Yoga, Meditatie, Ceremonies & Reiki

Als moeder van twee weet Esther hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf in te plannen om te kunnen opladen en herstellen. Ze helpt je door middel van cacao en yoga op deze dag om verbinding met je intuïtie te maken en je jezelf weer te laten herinneren zoals je diep van binnen bent.

WAT ANDEREN ZEGGEN:

a

Anneke

Het One Day Women Retreat was fantastisch en precies wat ik nodig had. Echt een prachtdag. De omgeving super mooi, de verzorging uitstekend. De dag was goed ingedeeld met goede afwisseling van activiteiten en ook genoeg vrije tijd en aandacht voor lekker eten. Echt een dag voor jezelf om naar binnen te keren. Het volgende retreat met Esther gun ik mezelf weer, can't wait!

Sofieke

Wat een mooie bijzondere dag heb ik mogen ervaren. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Leuk gevarieerd programma, met onder andere yoga, een ademsessie, een cacao ceremonie, dansjes met elkaar en ontzettend heerlijke vegan lunch. Esther en haar team hebben heel erg hun best gedaan! Het is zo fijn om zo'n dagje helemaal tot jezelf te komen. Ik gun dit iedere vrouw.

Corianne

Een dag voor jezelf op een prachtige locatie midden in de natuur! Het was een regenachtige dag en met de open haard aan was het een fijne binnenkomer. Deze dag is door Esther super goed geregeld. Ik voelde me op mijn gemak en hoewel ik het vooraf wat spannend vond ging het daarna eigenlijk helemaal vanzelf. Een fijne groep vrouwen met ieder een eigen verhaal. Rustige yoga, een cacao ceremonie om je hart te openen, heerlijke lunch en een ademsessie. Ik vond het een bijzondere en speciale dag!

TWIJFEL JE?

Twijfel je of deze dag wat voor je is, of vind je het spannend omdat je nog nooit eerder zo’n dag hebt gedaan? Stuur gerust even een mailtje met je vragen naar esther@yoga-u.nl. Dan kunnen we als je wilt een telefonische afspraak inplannen om alvast kennis te maken.

Ik schrijf me in!

Veelgestelde vragen

Heb ik ervaring met yoga of meditatie nodig voor dit retreat? Nee absoluut niet. De yoga en meditaties sessies zijn heel toegankelijk. Zelfs met blessures of klachten kun je meedoen.

Ik hou niet van cacao, is er een vervanger? We hebben heerlijke thee die je dan kunt gebruiken. Door de check-in kun je ook je hart meer openen.

Mag ik mijn eigen lunch meenemen? We willen je deze dag juist graag ontzorgen. Heb je allergieën of een speciaal dieet, neem dan even contact met ons op. Dan kijken we of we hier rekening mee kunnen houden.

Ik ben zwanger, kan ik dan ook meedoen? Absoluut! We kunnen een aantal oefeningen voor je aanpassen als het nodig is.

Kan ik bij verhindering door ziekte of iets dergelijks mijn geld terug krijgen? Dit is niet mogelijk. Wel mag je je ticket aan iemand anders geven.