Nieuw! De online zwangerschapscursus Yoga U & Baby

ONE DAY WOMEN RETREAT

Zaterdag 24 september 2022

Op een prachtige locatie midden in de natuur in het centrum van Nederland (naast Hilversum) ligt de Moestuin van Jagtlust waar het one day retreat plaats vindt.

Dit retreat is voor iedereen die even op de pauze knop wil drukken. Een dag uit het dagelijkse hectische leven wilt stappen; met alle to do lijstjes, werk, verplichtingen, gezinsactiviteiten etc. om echt weer verbinding te maken met jezelf. Of je al langer ervaring met yoga hebt, cacao en het werken met vrouwelijke energie of niet maakt niet uit. Deze dag is voor iedereen die er interesse in heeft.

Dit wil ik!
PIC09441
PIC09702

Een dag helemaal voor jou

Om je te verbinden met je vrouwelijke energie, andere vrouwen en opgeladen en verfrist weer naar huis te gaan. Een dag om niet te hoeven zorgen en niets hoeven te doen.

PIC09806

Onderdelen

Ontspannen yoga, mooie meditaties, cacao ceremonie, heerlijke vegan lunch en gezonde snacks. Lekker in de buitenlucht wandelen door de moestuin of het bos.

PIC09798

Plus extra’s voor thuis

En als bonus nog een fijne goodiebag mee naar huis vol mooie producten. Een herinnering aan deze dag en om selfcare toe te passen thuis. Geef jij jezelf deze mooie dag?

PROGRAMMA

9.30 uur Ontvangst met thee

10.00 uur Openings Cacao Ceremonie en kennismaking

11.00 uur Slow Flow Yoga met elementen aarde en water

12.30 uur Lunch met tijd voor jezelf (voor bijvoorbeeld een wandeling door de mooie moestuin of het bos)

14.30 uur Vrouwencirkel

17.00 uur Afsluiting

Dit wil ik!

Cacao Ceremonie

Cacao wordt al duizenden jaren gebruikt als heilige drank om een diepere connectie met je lichaam te maken.
In de ceremonie gebruiken we rauwe cacao die vol met goede voedingsstoffen voor je lichaam zit zoals magnesium en antioxidanten . Rauwe cacao staat erom bekend het hart te openen en het lichaam te verzachten. Het geeft focus en verbind je met je creativiteit.

Slow Flow Yoga

Bewegen op het ritme van de ademhaling in rustige en vloeiende bewegingen. Het element aarde in de flow zorgt voor gronding en de vloeiende bewegingen zorgen voor het laten stromen van de vrouwelijke energie. Ook als je nog nooit yoga hebt gedaan of een blessure hebt kun je deze les goed volgen.

Vrouwencirkel

Door alle ballen die we hoog hebben te houden zitten we vaak in ons hoofd en gebruiken voornamelijk mannelijke energie. Dat is zo zonde want daardoor benutten we als vrouw niet ons volledige potentieel. Deze middag gaan we verbinding maken met de plek waar onze creatie kracht, intuïtie en wijsheid zit opgeslagen. Zodat we meer vanuit flow en intuïtie kunnen leven in verbinding met onze vrouwelijke energie.

In het bekken zit veel opgeslagen trauma en pijn wat we hebben overgenomen uit generaties voor ons. We vinden daar ons donker maar ook ons licht! Door middel van zang, meditatie, dans, breathwork en healing openen we keel, hart en uiteindelijk bekken. Daar gaan we het donker omarmen om nog meer ruimte te maken voor ons licht.

a

LOCATIE

In ’s-Graveland ligt een tot voor kort vergeten moestuin met monumentale kassen, een veldschuur en orangerie. Ze maken deel uit van het historisch landgoed Jagtlust en nu in eigendom is van Natuurmonumenten. Een prachtige plek met een fijne binnenruimte en voldoende groen en grond om bij lekker weer een gedeelte van het programma buiten te doen.
Het adres is Leeuwenlaan 22, ’s-Graveland.

WIL JIJ

  • Een ontspannen dag voor jezelf
  • Echte verbinding maken met wie jij in de kern bent
  • Een dag vol vrouwelijke energie met gezellige andere vrouwen om je heen
  • Een goodiebag vol fijne items voor meer selfcare en ontspanning in het dagelijks leven
  • Een dag waar je helemaal jezelf kunt zijn
  • Een dag die je de misschien wel de rest van je leven blijft herinneren

Tot 1 augustus boek je jouw ticket voor de early bird prijs van 111 euro. Hierna betaal je 149 euro voor deze waardevolle dag.

Count me in!
PIC09669

OVER JAIRA & ESTHER

Jaira en Esther wonen allebei in Utrecht en hebben elkaar via Instagram leren kennen. Bleek dat ze nog geen 100 meter bij elkaar vandaan woonden! Ze ontmoeten elkaar regelmatig op wandelingen door de wijk na een dag van zorgen voor het gezin om de connectie met zichzelf en elkaar te vinden.

team image

Jaira

Energetisch healer & HSP coach

Jaira activeert samen met jou het zelfhelendvermogen wat we allemaal bezitten. In een selfhealingactivation maak je een deepdive om tot inzichten te komen en niet helpende patronen los te laten. In dit retreat gaan we op innerlijke reis naar onze vrouwelijke power: the womb.

team image

Esther

Yoga, Meditatie, Ceremonies & Reiki

Als moeder van twee weet Esther hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf in te plannen om te kunnen opladen en herstellen. Ze helpt je door middel van cacao en yoga op deze dag om verbinding met je intuïtie te maken en je jezelf weer te laten herinneren zoals je diep van binnen bent.

WAT ANDEREN ZEGGEN:

a

Lobke

Ik volg al een tijd yogalessen bij Esther. Mooie locatie, afwisselende lessen en door de rust die Esther uitstraalt, kom ik elke keer weer ontspannen thuis.

Rayana

Het was een ontzettend mooie ervaring! Dankjewel hiervoor. Volgende keer geef ik mij weer op:).

Stefanie

Wauw wat was dit fijn! Zoveel moois mogen delen met mede vrouwen in de kracht van de volle maan. Thank you Jaira!

TWIJFEL JE?

Twijfel je of deze dag wat voor je is, of vind je het spannend omdat je nog nooit eerder zo’n dag hebt gedaan? Stuur gerust even een mailtje met je vragen naar esther@yoga-u.nl. Dan kunnen we als je wilt een telefonische afspraak inplannen om alvast kennis te maken.

Ik schrijf me in!

Veelgestelde vragen

Heb ik ervaring met yoga of meditatie nodig voor dit retreat?Nee absoluut niet. De yoga en meditaties sessies zijn heel toegankelijk. Zelfs met blessures of klachten kun je meedoen.

Ik verdiep me al in connectie met de vrouwelijke energie, is het dan ook voor mij? Zeker, het retreat zal je dan helpen om nog een laagje dieper te gaan.

Ik hou niet van cacao, is er een vervanger? We hebben heerlijke thee die je dan kunt gebruiken. Door de check-in kun je ook je hart meer openen.

Mag ik mijn eigen lunch meenemen? We willen je deze dag juist graag ontzorgen. Heb je allergieën of een speciaal dieet, neem dan even contact met ons op. Dan kijken we of we hier rekening mee kunnen houden.

Ik ben zwanger, kan ik dan ook meedoen? Absoluut! We kunnen een aantal oefeningen voor je aanpassen als het nodig is.

Kan ik bij verhindering door ziekte of iets dergelijks mijn geld terug krijgen?Dit is niet mogelijk. Wel mag je je ticket aan iemand anders geven.

Wat als het one day retreat niet door kan gaan door lockdown?Er is een grote buiten ruimte waar we gebruik van kunnen maken. Bij volledige lockdown verplaatsen we de dag.