Nieuw! De online zwangerschapscursus Yoga U & Baby

Yoga U > Reiki

REIKI

Reiki is een zachte methode voor energetische heling. We putten allemaal uit dezelfde bron van energie en door het opleggen van handen wordt deze energie overgebracht.

Het woord Reiki wordt op verschillende manieren vertaald. Letterlijk vertaald is het kracht van de zon, minder letterlijk universele levensenergie. Het woord bestaat uit twee karakters; ‘Rei’ wat geest of ziel betekent en ‘ki’ energie of levenskracht. In het chinees ‘chi’ genoemd of volgens de yogatraditie ‘prana’.

Reiki is een ontzettend mooie, zachte methode om te helen. Het werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. We kunnen de behandeling niet sturen, Reiki doet wat op dat moment voor jou het beste is. Dit is dan ook de kracht van Reiki, het werkt bij lichamelijke klachten (bijv. hoofdpijn, hernia of blessures) maar ook op geestelijk niveau. Reiki brengt je dichter bij jezelf; je komt meer in je kracht te staan.

  • Door Reiki voel je dat je energie weer stroomt.
  • Je activeert het zelfhelend vermogen van je lichaam.
  • Het brengt balans op verschillende lagen.
  • Helpt om blokkades op te lossen.
  • Werkt ontspannend en verminderd stress.

Hoe ziet een Reiki behandeling eruit?

Een Reiki behandeling duurt 75 minuten. We starten de behandeling met een korte intake om te bespreken waar je voor komt. De Reiki behandeling wordt gegeven op een massagetafel waar je onder een kleedje ligt en je je kleding aan mag houden. Met een ontspannen muziekje op de achtergrond laat ik door middel van handoplegging de energie weer stromen op plekken van je lichaam. Reiki werkt volgens een bepaalde methode maar ik zal ook intuïtief aanvoelen waar de handen gelegd mogen worden. Tijdens de behandeling kun je verschillende sensaties ervaren. Misschien zie je kleuren, krijg je het koud of warm of voel je tintelingen of energie stromen in je lichaam. Je kunt ook bepaalde inzichten krijgen terwijl je ligt. In totaal lig je zo’n 50 tot 60 minuten op de behandeltafel. Na de behandeling spreken we met een kopje thee na wat je hebt ervaren.

Wil je ervaren wat Reiki voor jou kan betekenen? Voor een behandeling van 75 minuten betaal je 75 euro. Neem via onderstaand formulier dan contact op om een afspraak in te plannen.

BEHANDELING INPLANNEN