Nieuw! De online zwangerschapscursus Yoga U & Baby

 

Mama & Baby yoga cursus

Yoga voor na je bevalling - met je kindje

MAMA & BABY YOGA CURSUS

De Mama en Baby yoga cursus is een 6 weekse cursus voor moeders waar je je kindje mee neemt naar de lessen. Je baby kan tijdens de lessen kijken, slapen en gezellig meedoen terwijl jij dichtbij bent. Een fijne, ontspannen manier om je lichaam weer te versterken na de zwangerschap en bevalling.  De cursus is opgebouwd uit 6 verschillende lessen. iedere les heeft een andere thema.
Les 1: Ervaringen van de bevalling en de eerste weken van je baby
Les 2: Postnatale yoga voor versteviging & baby yoga
Les 3: Ouderschap, ontspanningsoefeningen en baby massage
Les 4: Postnatale yoga voor versteviging gecombineerd met baby yoga
Les 5: Postnatale yoga en taboes rondom het moederschap
Les 6: Postnatale yoga gecombineerd met baby yoga en massage
 
In alle lessen besteden we aandacht aan fysieke oefeningen om je rug, bekkenbodem en buik te verstevigen. Daarnaast is er ruimte voor ontspanning, ademhalingstechnieken en zachte yogahoudingen om het lichaam diep te kunnen ontspannen. De lessen zijn ook leuk voor de baby! We houden de baby’s bezig en geven je oefeningen om samen met je kindje te doen plus massagetechnieken die je thuis toe kunt passen. Zo versterk je de band en connectie met je baby terwijl je ervaringen kunt delen met andere moeders. Je bent welkom in de les vanaf 4 tot 6 weken na de bevalling totdat jouw kind kan kruipen. De lessen worden in een ontspannen sfeer gegeven zodat je je niet druk hoeft te maken over voedingen, verschonen of een huilend babytje.
 
De volgende cursussen in 2022 starten op woensdag 7 september en 2 november om 1o.00 uur. Kosten: 129 euro voor de hele cursus.
LESROOSTER
A new baby is like the beginning of all things; wonder, hope, a dream of possibilities — Eda Lashan

Vragen over de mama & baby yoga?

Heb je vragen over de mama & baby yoga lessen? Neem gerust contact met ons op.