Nieuw! De online zwangerschapscursus Yoga U & Baby

 

Over Yoga U

Yoga is voor iedereen, ongeacht je lichaamsbouw, leeftijd, lenigheid of kracht.
a

Over Yoga U

Welkom, fijn dat je Yoga U hebt gevonden! Yoga U staat voor yoga voor jou. Wat is begonnen als een plek waar je buiten yogalessen kon volgen in Utrecht Leidsche Rijn op zondagochtend, is inmiddels uitgegroeid tot een plek waar je het hele jaar door verschillende yogalessen kunt volgen. Met als droom om uiteindelijk een echte yogastudio te creëren waar ruimte is voor iedereen. Waar iedereen zich thuis voelt. Niet alleen in de studio als plek, maar waar je ook thuis mag komen bij jezelf. Esther heeft Yoga U opgericht tijdens haar hatha yoga opleiding om haar passie voor yoga te delen met anderen. Yoga is meer dan alleen een fysieke oefening en dat brengt ze graag over in haar lessen. Yoga heeft haar al veel gebracht. Ze ervaart iedere dag dat beweging ruimte geeft in het hoofd en het lichaam. Waardoor je je beter voelt en het leven weer met een frisse blik kunt bekijken.

'Yoga daagt uit om balans, kracht en stilte te vinden in jezelf.'

Als moeder van twee kinderen weet Esther hoe belangrijk het is om tijd vrij te maken voor jezelf en je eigen ontwikkeling. Na de geboorte van haar dochter zocht ze in Leidsche Rijn een plek waar ze samen met haar kind naar toe kon, om weer rustig te gaan bewegen. Tot haar verbazing was dit nergens te vinden in de directe omgeving. Dit inspireerde haar om een zwangerschapsyoga opleiding te doen en daar aan gekoppeld een postnatale yoga opleiding om zo lessen te kunnen opzetten voor moeder en baby. Deze droom wordt vanaf mei werkelijkheid. Vanaf dat moment kun je bij Yoga U terecht in iedere periode in je leven. Van zwangerschap tot moederschap tot zijn (of worden) wie je bent.

Voel je welkom bij Yoga U. Een plek voor iedereen.

EsthervanKlaarbergen

Inclusief

Yoga is voor iedereen is, ongeacht je lichaamsbouw, leeftijd, lenigheid of kracht. Wij helpen je om te ervaren wat yoga voor jou kan doen. 
GyanMudraLotus

Begrijpelijk

Ons doel is om alle aspecten van yoga begrijpelijk en passend te maken en jou weer goed je lichaam te laten voelen. Iedereen is uniek en beweegt op zijn of haar eigen manier. 
EsthervanKlaarbergen

Persoonlijk

Onze lessen kenmerken zich door een mooie balans tussen beweging, ademhalingstechnieken, meditatie, concentratie en innerlijke rust.