Nieuw! De online zwangerschapscursus Yoga U & Baby

 

Over Yoga U

Yoga is voor iedereen, ongeacht je lichaamsbouw, leeftijd, lenigheid of kracht.

Over Yoga U

Welkom, fijn dat je Yoga U hebt gevonden! Yoga U staat voor yoga voor jou. Wat is begonnen als een plek waar je buiten yogalessen kon volgen in Utrecht Leidsche Rijn op zondagochtend, is inmiddels gegroeid tot een plek waar je het hele jaar door verschillende yogalessen kunt volgen op diverse locaties in Utrecht Leidsche Rijn.

Esther heeft Yoga U opgericht tijdens haar hatha yoga opleiding om haar passie voor yoga te delen met anderen. Yoga is meer dan alleen een fysieke oefening en dat brengt ze graag over in haar lessen. Yoga heeft haar al veel gebracht. Ze ervaart iedere dag dat beweging ruimte geeft in het hoofd en het lichaam. Waardoor je je beter voelt en het leven weer met een frisse blik kunt bekijken.

'Yoga daagt uit om balans, kracht en stilte te vinden in jezelf.'

Voel je welkom bij Yoga U. Een plek voor iedereen.

EsthervanKlaarbergen

Inclusief

Yoga is voor iedereen is, ongeacht je lichaamsbouw, leeftijd, lenigheid of kracht. Wij helpen je om te ervaren wat yoga voor jou kan doen. 
GyanMudraLotus

Begrijpelijk

Ons doel is om alle aspecten van yoga begrijpelijk en passend te maken en jou weer goed je lichaam te laten voelen. Iedereen is uniek en beweegt op zijn of haar eigen manier. 
EsthervanKlaarbergen

Persoonlijk

Onze lessen kenmerken zich door een mooie balans tussen beweging, ademhalingstechnieken, meditatie, concentratie en innerlijke rust.