Nieuw! De online zwangerschapscursus Yoga U & Baby

Yoga U & Baby

Complete Zwangerschapscursus en zwangerschapsyoga

Wil jij:

Dan is deze online zwangerschapscursus voor jou.

Yoga U & Baby

Complete Zwangerschapscursus en zwangerschapsyoga

Wil jij:

Dan is deze online zwangerschapscursus voor jou.

yoga oefeningen

Meditatie & ontspanning

ademhaling

Ik begeleid je!

Bij deze cursus ontvang je in totaal 32 verschillende video’s en audio opnames, gespecificeerd per trimester. Je ontvangt 15 unieke yogalessen met allemaal verschillende thema’s. Je krijgt 10 meditaties en ontspanningsoefeningen waaronder geboorteaffirmaties, visualisaties en yoga nidra’s. Je leert 6 verschillende ademhalingstechnieken die je tijdens je zwangerschap en de geboorte van je kindje kunnen ondersteunen en een geboortevoorbereidingsworkshop die je samen met je (geboorte)partner kunt volgen.

Dit vind je allemaal in een online leeromgeving met een werkboek met schrijf oefeningen, opdrachten en alle extra informatie die je maar nodig hebt om je zwangerschap gezond en fit door te komen en je vol vertrouwen voor te bereiden op de komst van je kindje. Als bonus ontvang je een postnatale les die je kunt doen in de eerste weken nadat je kindje is geboren.

Esther van Klaarbergen

Anderen gingen je voor

''De cursus is opgebouwd per trimester met daarbij passende yogalessen, meditaties en ademhalingsoefeningen. Je kunt het programma in je eigen tijd volgen en daarmee nog meer aansluiten bij wat je als zwangere nodig hebt. De zwangerschap kan soms best spannend zijn en de meditaties hebben mij bijvoorbeeld erg geholpen hiermee om te gaan. Esther heeft een kalme stem en legt duidelijk uit hoe een oefening uitgevoerd moet worden en waarom een oefening helpend kan zijn tijdens je zwangerschap en de bevalling. Door haar duidelijke uitleg is haar cursus ook heel fijn als je nog geen ervaring hebt met yoga. Ik ga, mede dankzij deze cursus, met vertrouwen en rust de laatste weken van mijn zwangerschap in."
Sanne
Ik geniet ontzettend van de zwangerschaps yogalessen en ademhalingsoefeningen. Vooral nu in mijn verlof, ben ik het nog meer gaan volgen. Het zorgt ervoor dat ik lekker in mijn lichaam zit, ondanks het allemaal steeds iets zwaarder wordt. Ook vind ik het erg fijn om de lessen te doen om in contact te blijven met mijn lichaam, maar vooral met het kindje in mijn buik. Dit helpt mij om een bewuste zwangerschap te ervaren. Ook in de tijden dat ik nog wel druk aan het werk was, was elk momentje dat ik ervoor nam erg fijn en ontspannen.
Britt
"Ik had van tevoren niet verwacht dat een online yoga cursus zo fijn zou zijn. Maar juist tijdens je zwangerschap, als je energie niveau erg wisselt, is het fijn om op een voor jou geschikt moment van de dag een lesje te doen. Esther stond altijd paraat als ik vragen had of ze had tips als een oefening even niet lukte. Aanrader!"
Noortje
''Ik was op zoek naar een yoga zwangerschapscursus, het liefst online. Deze sprak mij meteen aan, want je kan dit in je eigen tijd doen, waar en wanneer je wilt. De cursus is voor iedereen toegankelijk, ook als je niet veel yoga ervaring hebt. Daarnaast vind ik de meditaties en ademhalingsoefeningen ook heel erg fijn om te doen. Wat mij betreft een hele goede, toegankelijke en vooral complete cursus tijdens de zwangerschap en als voorbereiding op de geboorte van ons kleintje!''
Giovanna

Bekijk een impressie van de cursus

Yoga U & Baby cursus

Deze complete zwangerschapscursus vind je in een  online leeromgeving met een werkboek met schrijf oefeningen, opdrachten en alle extra informatie die je maar nodig hebt om je zwangerschap gezond en fit door te komen en je vol vertrouwen voor te bereiden op de komst van je kindje. Tijdens deze cursus leer je om je lichaam sterk en veilig te houden tijdens de zwangerschap terwijl je een diepere band en connectie met je baby opbouwt. Als bonus ontvang je een postnatale les die je kunt doen in de eerste weken nadat je kindje is geboren.’

Krijg toegang tot deze complete zwangerschapscursus voor nu 119,- ipv. 149,-

Veelgestelde vragen

Ervaring met yoga is niet nodig voor deze cursus. Iedereen kan meedoen ongeacht je lichaamsbouw, lenigheid of kracht.

Je hoeft niet flexibel of lenig te zijn om yoga te kunnen doen. Tijdens deze cursus richten we op ons op het openen en versterken van het lichaam.

Ja zeker, bij veel van de oefeningen worden andere opties benoemd of uitgebreid stilgestaan bij wat je beter niet meer kunt doen. Twijfel je over bepaalde oefeningen kun je altijd contact opnemen.

Als je al wat verder in de zwangerschap bent kun je nog steeds heel goed meedoen met de cursus.  Je zou de oefeningen uit het andere trimester dan in kunnen halen.

Voor de yogalessen is het fijn om makkelijk zittende kleding aan te hebben en een fitnessmat of yogamat in huis te hebben. Mocht je dat niet hebben kun je gebruik maken van een handdoek of tapijt/kleed op de grond. Dit geeft je alleen wat minder grip. Verder heb je een kussen (of bolster) nodig om op te zitten en is het fijn om een dekentje te hebben om jezelf te ondersteunen.

Je behoud in totaal 14 maanden toegang tot de cursus zodat je ook tijd hebt om de postnatale les te volgen. Hierna wordt je account gedeactiveerd. Mocht je opnieuw zwanger zijn en weer toegang willen kunnen we kosteloos je account her activeren.

Heb je vragen tijdens de cursus over de oefeningen of heb je bepaalde klachten die je graag even wilt bespreken kun je altijd contact met Esther opnemen. We staan persoonlijk voor je klaar.