Nieuw! De online zwangerschapscursus Yoga U & Baby

 

Zwangerschapsyoga

Veilige houdingen, ontspanning, ademhalingstechnieken en bevallingsvoorbereiding tijdens de zwangerschap.

ZWANGERSCHAPSYOGA

Zwanger zijn is een spannende tijd waar er zowel lichamelijk als geestelijk veel veranderd. Iedere vrouw en iedere zwangerschap is uniek. Met de zwangerschapsyoga lessen wil ik iedere vrouw uitnodigen om te genieten van het nieuwe leven wat in je groeit. Omdat jouw lichaam 9 maanden lang heel hard aan het werk is voor jouw baby zal je in de lessen veel ontspanningsoefeningen tegenkomen gecombineerd met veilige yogahoudingen voor tijdens de zwangerschap. Maar ook praktische informatie en ademhalingstechnieken die je kunt gebruiken tijdens de geboorte van je kindje en bekkenbodemoefeningen om elasticiteit te creëren. Daarnaast is er genoeg ruimte om de connectie te maken met andere zwangere vrouwen, om te lachen en vragen te stellen. Je kunt vanaf 14 weken zwangerschap op ieder moment instappen in de les. Ook mogelijk als privéles.

LESROOSTER
A woman in birth is at once her most powerful, and most vulnerable. But any woman who has birthed unhindered understands that we are stronger than we know. ~ Marcie Macari

HAPPY MAMA'S

Ik vind de zwangerschapsyoga van Esther heel fijn; ze speelt heel goed in op wat de groep wil en behoefte aan heeft. De combinatie van houdingen waar ik de hele week profijt van heb, informatie over de zwangerschap & het veranderende lichaam, tot de ontspaninng; ik kijk altijd uit naar deze yogales!

Jorinde

"Lieve Esther, ik wil je heel erg bedanken voor de fijne zwangerschapslessen die ik bij jou heb mogen volgen. Ze brachten me niet alleen rust en ontspanning, maar juist ook kracht en energie voor wat er komen gaat. Je hebt een fijne stem om naar te luisteren en ook een prettige aura, waardoor ik mij vanaf de eerste les al bij je op mijn gemak voelde. Ik kijk uit naar een mooie geboorte, mede dankzij jou."

Lee-Ann

De zwangerschapsyoga gegeven door Esther is fijn, ontspannen en geeft kracht en zelfvertrouwen richting de bevalling.

Shanna

Vragen over de zwangerschapsyoga?

Heb je vragen of zwangerschapsyoga wel bij jou past? Neem gerust contact met ons op.