Specials

Naast het vaste wekelijke lesrooster zijn er diverse specials en workshops. Kijk hier voor meer informatie
Vrouwencirkel

VROUWENCIRKEL

Een vrouwencirkel is een avond met een kleine groep vrouwen waarin je ervaart om je (weer) te verbinden met je diepste vrouwelijke kracht. Het is een avond waarop wijsheid wordt gedeeld met gelijkgestemde vrouwen. Verbinding is één van de grootste krachten van vrouwen. De eerste vrouwencirkel bij Yoga U op 29 januari 2021 heeft als thema loslaten van het oude en vooruit kijken naar het nieuwe jaar. We gaan op deze avond 2020 letterlijk van ons af schudden en het nieuwe jaar verwelkomen vanuit je hart vol gevoel, kracht, kansen, mogelijkheden en positiviteit. Wat kun je verwachten van een vrouwencirkel: échte verbinding met jezelf en gelijkgestemde vrouwen, verschillende meditatie oefeningen, delen, dansen, ontspanning, zacht bewegen en journaling. Een vrouwencirkel heeft als doel om een sacred space te creëren waar je je veilig voelt. De avond wordt georganiseerd door Romy Kaus van Healthy Mind Coaching & Esther van Klaarbergen, yogadocent.

INSCHRIJVEN

WORKSHOPS

Alle informatie over de toekomstige workshops bij Yoga U vindt je in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar hier.

Ben je zelf geïnteresseerd om een workshop bij Yoga U te organiseren neem dan contact met ons op via onderstaande button.

NEEM CONTACT OP
parternerles-zwangerschapsyoga

PARTNERLES ZWANGERSCHAPSYOGA

Zodra de eerste datum van de partnerles bekend is, wordt hier meer informatie gedeeld.

De partnerlessen worden een keer per kwartaal aangeboden en zijn geschikt om met je geboortepartner (degene die bij de bevalling aanwezig is) te komen volgen.

NEEM CONTACT OP